Termeni și condiții

Prezentul document prin conținutul său pune la dispoziția terților utilizatori Regulamentul privind termenii și condițiile de utilizare a site-ului Craftbeer.ro .

Dispoziții generale

Site-ul Craftbeer.ro este operat de societatea Yeastie Boys SRL, cu sediul în Str. Enăchiță Văcărescu 47, înscrisă în Registrul Comerțului cu numarul J3/928/2014. Utilizarea site-ului (incluzand accesul, navigarea si cumpararea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta.

Administratorul site-ului Craftbeer.ro (craftbeer.ro) își rezervă dreptul de a modifica în orice moment conținutul acestui acord, fără notificarea prealabilă a persoanelor care îl utilizează, denumite în continuare „Utilizatori”. Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii și condițiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta în orice moment.

Conținutul site-ului și drepturile de proprietate intelectuală

Conținutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, în alte scopuri decât cele expres și legal permise de către deținătorul legal. Extragerea oricăror informații urmată de orice utilizare cu scop comercial care depășește reglementările legale, fără dobândirea prealabilă a consimțământului scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o încălcare a termenilor și condițiilor de utilizare a acestui site.

Totodată, utilizatorii acestui site sunt de acord să nu afecteze în niciun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restricționează utilizarea, copierea unui conținut sau elemente care întăresc limitele de utilizare a siteului sau a conținutului acestuia.

Dreptul consumatorilor de denunțare unilaterală a contractului

Înainte de a cumpăra de pe acest site, vă rugăm să verificați specificațiile produselor și compatibilitatea acestuia prin vizitarea paginii de internet a producătorului. Raporturile comerciale dintre cumpărător și Yeastie Boys (Craftbeer.ro) sunt reglementate oficial de Ordonanța Guvernului 130/2000, privind protecția consumatorilor la încheierea și executarea contractelor la distanță.

Fiecare cumpărător de pe site are dreptul să renunțe la articolele achiziționate în termen de 10 zile lucrătoare printr-o notificare scrisă. În acest caz, cumpărătorul are responsabilitatea de a returna produsele achiziționate în prealabil în starea inițială.  

Frauda

În scopul accesării și utilizării anumitor secțiuni ale magazinului virtual este posibil să fiți nevoiți să vă creați un cont personal de utilizator. Prin acest document, vă asumați integral responsabilitatea pentru toate acțiunile și intervențiile realizate prin intermediul contului pe care îl deschideti pe site. De asemenea, cumpărătorii sunt sfătuiți să-și asigure securitatea parolei contului sau a altor date de acces. Societatea Yeastie Boys nu este responsabilă pentru daunele care sunt cauzate dumneavoastră sau terților de orice fel, prin utilizarea neautorizată a contului.

Drept aplicabil

Prin folosirea site-ului craftbeer.ro, utilizatorul se declară de acord asupra faptului ca legile române vor guverna Termenii și condițiile de utilizare și orice dispută de orice fel care ar putea să apară între utilizatori și administratorii Craftbeer.ro sau asociații/partenerii/afiliații acestuia. În cazul unor eventuale conflicte se va încerca mai întai rezolvarea acestora pe cale amiabilă, iar dacă rezolvarea pe cale amiabilă nu va fi posibilă, conflictul va fi soluționat în instanță, în conformitate cu legile române în vigoare.

Disponibilitatea serviciului

Administratorul Craftbeer.ro își rezervă dreptul de a modifica structura și interfața oricărei pagini sau subpagini a site-ului craftbeer.ro în orice moment și la orice interval de timp liber ales, dispunând totodată de dreptul de a întrerupe temporar sau permanent, parțial sau în totalitate serviciile și produsele puse la dispoziția publicului prin intermediul acestui site, fără vreo notificare prealabilă, individuală sau generală.

Utilizarea site-ului de catre persoane sub 18 ani

Produsele și serviciile puse la dispoziție de către YEASTIE BOYS SRL prin site-ul craftbeer.ro nu sunt destinate persoanelor sub 18 ani. Acestea, deși nu pot fi împiedicate tehnic să acceseze și utilizeze site-ul, nu dețin dreptul de a trimite sau posta informații în site-ul craftbeer.ro, de orice natură ar fi acestea. Orice astfel de operație va fi executată prin intermediul reprezentantului legal al minorului, acesta din urmă fiind responsabil de acțiunile minorului și poate răspunde de orice dauna produsă site-ului sau proprietarului site-ului.

Responsabilitati si garantii privind produsele si serviciile

Produsele (atunci când este cazul) sunt însoțite de declarații de conformitate/garanție ale producătorilor. craftbeer.ro nu va putea fi făcut responsabil în cazul oricăror neconcordanțe sau lipsuri în ceea ce privește produsele, calitatea acestora sau orice alte aspecte privind aceste produse.

craftbeer.ro respectă garanția legală de conformitate și garanția comercială. Aceste garanții oferite de Yeastie Boys SRL nu pot depăși garanțiile derivate din declarațiile de conformitate/garanție oferite de producătorii însăși. În cazul unor neconformități fără echivoc la livrare și care pot fi constatate fără a afecta conținutul produselor sau a altor elemente de comercializare (ex: eticheta, timbre fiscale, ambalaj) craftbeer.ro își asumă obligația de a înlocui produsul/produsele astfel constatate.

Produsele si serviciile oferite pe site-ul www.craftbeer.ro.  Politica de prețuri

Yeastie Boys SRL își rezervă dreptul de a-și selecta clienții. Produsele comercializate prin intermediul craftbeer.ro sunt noi, în ambalajul original al producătorului și în momentul livrării sunt însoțite de factură fiscală/bon fiscal, în deplină conformitate cu legislația în vigoare. Produsele și serviciile sunt oferite în condițiile respectării prevederilor prezentului document și în limita stocului disponibil.

Preturile afișate pe site includ TVA și nu includ costurile de livrare. Yeastie Boys SRL este o societate plătitoare de TVA.

Yeastie Boys SRL nu oferă nici o garanție, în mod expres, nici implicit, în ceea ce privește funcționarea acestui site, informația, corectitudinea descrierilor, actualizarea conținutului, produsele de pe site precum și potrivirea lor pentru un anumit scop. Utilizatorii sunt de acord în mod expres că folosirea acestui site și cumpărarea produselor sau serviciilor conexe se face pe propriul risc. Imaginile publicate pe site sunt cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imaginile prezentate în orice mod (culoare, accesorii, aspect etc.).

Politicii de rambursare

Produsele pot fi returnate într-un interval de maxim 5 zile de la data intrării în posesie numai dacă au suferit deteriorări îin timpul transportului. În cazul spargerii/deteriorării produsului în timpul transportului, Yeastie Boys SRL își ia angajamentul să înlocuiască produsul pe propria răspundere (va acoperi cheltuielile aferente transportului și înlocuirea produsului în cauză) sau , la solicitarea clientului, va restitui banii aferenți produselor deteriorate/returnate.

Produsul returnat trebuie să conțină ambalajele originale și să nu aibă semne vizibile de folosință. Rambursarea se face în maxim 30 zile de la primirea returului, prin aceeași metodă folosită la plată. În cazul alegerii unei rambursări, Yeastie Boys va vira doar valoarea produsului, fără taxele de transport.

Modalități de plată disponibile

Plata produselor comandate de pe site-ul www.craftbeer.ro se poate efectua în urmatoarele moduri:

– ramburs, în momentul în care coletul ajunge la destinație. Nu se va achita nicio taxă suplimentară comparativ cu aceea confirmată telefonic sau prin intermediul e-mail-ului primit la data procesării comenzii. Plata se va face cash, direct curierului care va livra coletul;

– în avans, plată online cu cardul. Tranzactia va fi procesata de Plati Online https://www.plationline.ro/, compania prin intermediul căreia se realizează plăți online în România. Garantam returnarea integrală a banilor în cazul în care comanda nu se va finaliza. Pentru comenzile platite cu cardul suma va fi returnata pe acelasi card utilizat la tranzactionare, in decurs de 3-30 de zile de la acceptarea returului.

– Pentru plata cu cardul, tranzacția va apărea pe extrasul de cont al clientului cu numele craftbeer.ro .

Garantarea serviciului de plata online cu cardul:

-Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastră, în condiții de siguranță deplină. Cardurile acceptate la plată sunt cele emise sub siglele VISA (Classic și Electron) și MASTERCARD (inclusiv Maestro, dacă au cod CVV2/CVC2).

-Nu este perceput niciun comision suplimentar pentru tranzacții.

-Procesarea datelor de card se face în mod exclusiv pe serverele PlatiOnline. Siguranța informațiilor dvs. este garantată de faptul că PlatiOnline nu stochează datele confidențiale ale cardului dvs, ci le trimite criptat pe o conexiune securizată către banca procesatoare. În acest fel informațiile dvs. sunt în sigurantă. Indiferent de valuta pe care o aveți în cont, tranzacțiile se fac în lei, la cursul de schimb al băncii dumneavoastră.

Modalitati de transport

Costurile de livrare vor fi afisate in pagina de finalizare comanda. Costurile sunt estimate pe baza preturilor de livrare solicitate de diversi curieri cu care Yeastie Boys  SRL lucreaza.

Dispozitii finale

Orice altă problemă cauzată de produsele și serviciile prezentate pe www.craftbeer.ro și care nu este deja tratată de nici un articol din prezentul document, se va soluționa pe cale amiabilă, în termen de maxim 30 de zile lucrătoare de la data sesizării în scris a problemelor, de către utilizator.

În cazul în care nu s-a reușit stingerea conflictului pe cale amiabilă, competența revine instanțelor de judecată române sau unui organism de rezolvare a disputelor alternativ, agreat de ambele părți.

Fiind de acord cu acești Termeni și Condiții de Utilizare a site-ului www.craftbeer.ro, clientul își asumă în totalitate consecințele ce decurg din folosirea în aceste condiții a site-ului.

Date contact

YEASTIE BOYS SRL – RO38138575

Strada Enăchiță Văcărescu 47, apartament 3, camera 1.

Telefon: 0723088126 (Luni – Duminica 9:00 – 22:00)

Email: [email protected] (timp de raspuns – maxim 48 h)

Numar Registrul Comertului: J3/928/2017